Nieuws

Dit is de Fortnite Chapter 2 Season 5: Zero Point map

2 december 2020, 07:03

De Fortnite-map voor Fortnite Season 5: Zero Point is zojuist onthuld. De map laat een aantal nieuwe locaties zien, waaronder Salty Towers dat lijkt op het memorabele Tilted Towers. Ook het midden van de map waar Galactus ten onder ging, lijkt flink veranderd.

De nieuwe map lijkt met name in het centrum de grootste verandering te hebben. Daar is plaatsgemaakt voor een woestijngebied, precies op het punt waar Galactus de krachten van het Fortnite-eiland, het Zero Point, absorbeerde. Uiteindelijk versloegen spelers de Marvel Villain en ging het nieuwe seizoen vanmorgen live.

De map laat verder een aantal nieuwe points of interests zien, zoals Stealthy Stronghold in het noord westen en Hunters Haven in het zuiden van het Fortnite-eiland.

Fortnite Chapter 2 Season 5: Zero Point map

In de nieuwe gameplay trailer zijn de meeste locaties op de nieuwe map goed te zien. Ook maken Din Djardin en Grogu, bekend van de televisieserie The Mandalorian, hun opwachting.

Meer Fortnite

Het Galactus-evenement zou zomaar eens het beste Fortnite event ooit kunnen zijn. Ben jij een absolute kenner op het gebied van Fortnite? Dan hebben wij nog wat feitjes en weetjes over Fortnite die wellicht compleet nieuw voor je zijn.