Nieuws

Fortnite Chapter 2 Season 7 sluit af met Operation: Sky Fire

Fortnite Chapter 2 Season 7 sluit af met Operation: Sky Fire

Het einde van Fortnite Chapter 2 Season 7 staat bijna voor de deur. Fortnite Chapter 2 Season 8 gaat volgende week van start, en om het huidige seizoen af te sluiten vindt op 12 september 2021 het speciale evenement Operation: Sky Fire plaats in Fortnite. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de buitenaardse wezens en de Imagined Order (IO), maar wat houdt Operation: Sky Fire verder precies in voor spelers?

Fortnite Chapter 2 Season 7 heeft ons verrast met veel unieke content en gamemodes: denk bijvoorbeeld aan Fortnite Impostors en de Fortnite Island Games Quests. Nu staat het einde van het seizoen dus voor de deur, en kunnen we in het afsluitende evenement Operation: Sky Fire afscheid nemen van een buitenaards gekke fase van Fortnite.

Wat is Operation: Sky Fire in Fortnite?

Fortnite-mothership
Het buitenaardse Moederschip heeft de geheime basis van de Imagined Order bij Corny Complex in het vizier. Slone, de leider van de IO, heeft een plan bedacht om de aliens voorgoed van het Fortnite-eiland te verjagen. Als undercover-agent moet je The Last Reality infiltreren: sluip het Moederschip binnen en maak voor eens en altijd een einde aan de buitenaardse invasie.

Operation: Sky Fire is een evenement in Fortnite dat je met maximaal 16 vrienden kunt spelen in de avond van 12 september. Replays zullen niet worden opgeslagen, dus als je je run van het evenement wil opnemen voor een video, vergeet niet om dan zelf opname-software te gebruiken!

Wat kun je doen vóór Operation: Sky Fire in Fortnite?

Fortnite Gold Bars
In de aanloop naar Operation: Sky Fire is er nog van alles te doen op het eiland. Verkopers en verkoopautomaten op de map hebben hun prijzen drastisch verlaagd voor de Bargain Bin Wild Week: geef dus je Gold Bars uit om zoveel mogelijk items te kopen! Ook komt er een nieuwe Legendary Quest, die je zal belonen voor het uitgeven van Gold Bars.

Verder kun je natuurlijk nog aan de slag om de laatste paar tiers van je Fortnite Season 7 Battle Pass vrij te spelen met de laatste weekly challenges van Season 7 Week 14. Vergeet niet om ook de Superman Quests op tijd te voltooien, zodat je nog alle Superman- en Clark Kent-skins op tijd vrijspeelt.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate