Nieuws

Fortnite Chapter 2 Finale "The End" aangekondigd

Fortnite Chapter 2 Finale "The End" aangekondigd

Epic Games heeft het einde van Fortnite Chapter 2 aangekondigd. Het sluitstuk van het tweede hoofdstuk in Fortnite, dat de toepasselijke naam "The End" draagt, begint op 4 December 2021 om 22:00. Het einde van Fortnite Chapter 2 zal in het teken staan van de eindstrijd tegen de Cube Queen, die het Fortnite-eiland heeft overgenomen met grote kubussen. In een eenmalig en episch in-game evenement kunnen jij en je vrienden een einde maken aan het gevaar en zal Fortnite naar alle waarschijnlijkheid overgaan naar Chapter 3.

Embedded content: https://youtu.be/lGm6v61Ae7k

Fortnite staat nu nog in het teken van Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed, wat dus het laatste seizoen van het tweede hoofdstuk zal zijn. Een Fortnite Chapter 2 Season 9 zit er dus zeer waarschijnlijk niet in. In het huidige seizoen werd de Fortnite map overgenomen door grote kubussen en vreemde monsters, die worden aangestuurd door de Cube Queen.

Het afgelopen seizoen bracht, zoals verwacht, veel nieuwe content naar Fortnite: zo kwam eindelijk de langverwachte crossover met Naruto Shippuden, kreeg Fortnite Jinx uit League of Legends om de release van Netflix-serie Arcane te vieren en keerde Halloween-event Fortnitemares terug met onder meer een skin van Rick Grimes uit The Walking Dead.

Alles over “The End” van Fortnite Chapter 2

The end Fortnite
"The End" wordt een eenmalig in-game evenement op 4 December 2021 vanaf 22:00, waarbij spelers de laatste momenten van Chapter 2 mee zullen maken. Let erop dat je je instellingen niet kunt aanpassen wanneer het event eenmaal van start is gegaan, dus doe dit op tijd. Als je tevens op tijd inlogt, krijg je nog een gigantische 225,000 XP-bonus om de laatste dingen van je Season 8 Battle Pass vrij te spelen. Spelers die de strijd aangaan met de Cube Queen in het event, spelen tevens een speciale Loading Screen en Wrap vrij.

Voordat "The End" van start gaat, kun je nog een aantal andere dingen doen voordat het eenmaal zover is: denk aan het verzamelen van de laatste Color Bottles en Rainbow Ink voor je Toona Fish Styles. Verzamelde Battle Stars die je nog niet hebt uitgegeven wanneer “The End” aanbreekt, worden automatisch verzilverd.

Powerleveling Fortnite

Tevens is het vanaf 30 november 15:00 Bargain Bin Week, wat betekent dat je voor de helft van de originele prijs Character services koopt en Exotic items verhandelt. Ook begint op 26 November 01:00 een Power Leveling Weekend, waarmee je tot en met 29 november 15:00 veel meer XP verdient door Fortnite te spelen en quests te voltooien!

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate