Nieuws

Zo versla je Darth Vader in Fortnite Chapter 3 Season 3

Zo versla je Darth Vader in Fortnite Chapter 3 Season 3

Het is geen verrassing dat Darth Vader een van de meest angstaanjagende bosses in de geschiedenis van Fortnite is. Spelers die de Vibin'-quests willen voltooien zullen een manier moeten vinden om hem te verslaan.

De Fortnite v21.10-update introduceerde Super Styles, nieuwe Naruto skins en bracht ook Darth Vader naar het eiland. De iconische Star Wars-schurk heeft helaas geen duidelijke spawn-locatie. In plaats daarvan vliegt hij elk potje, in een lambda shuttle, achter de Battle Bus aan en vestigt hij zich op een van de vijf locaties op de map.

Dit is de makkelijkste manier om Darth Vader te verslaan in Fortnite Chapter 3 Season 3

Allereerst is het belangrijk om de vaardigheden en abilities te begrijpen die Darth Vader zo krachtig maken. De abilities van Darth Vader zijn:

  • Mythic Lightsaber gooien.
  • Kogels blokkeren door het Lightsaber.
  • Force Pull-vaardigheid om tegenstanders naar hem toe te trekken.
  • Force Push-vaardigheid om voorwerpen in de buurt naar spelers te gooien.
  • Force Leap-vaardigheid om hoog te springen en afstand te overbruggen.

Het is duidelijk dat Darth Vader de voorkeur geeft aan Melee-gevechten. Bovendien zijn kogels niet het meest effectief tegen hem.

Daarom is het het beste om het tegen Darth Vader op te nemen in een voertuig. Als je tegen Darth Vader aanrijdt, beschadigt het voertuig in eerste instantie het schild van de boss, vervolgens vliegt hij door de lucht waardoor hij automatisch ook fall damage oploopt (waardoor hij HP verliest).

Helaas is het wel zo dat Darth Vader een voertuig aanzienlijk kan beschadigen door zijn Mythic Lightsaber er tegenaan te gooien. Je hebt misschien twee voertuigen nodig om hem te verslaan, maar dit lijkt de veiligste manier om dat te doen.

Als het je uiteindelijk is gelukt om de Sith Lord te verslaan word je daar natuurlijk voor beloond. Iedereen die erin slaagt de iconische Star Wars-schurk af te troeven, kan Darth Vaders lightsaber en de Vibin'-quests claimen.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann