Nieuws

Hier vind je de nieuwe Ripswaw Launcher in Fortnite Season 3

Hier vind je de nieuwe Ripswaw Launcher in Fortnite Season 3

Fortnite Chapter 3 Season 3 introduceerde onder andere Darth Vader en nieuwe Skin Styles, maar er zat nog iets in de trailer van dit seizoen verstopt, de Ripsaw Launcher. Deze nieuwe gun is nu voor alle spelers in-game beschikbaar.

Het wapen dat officieel Ripsaw Launcher heet, is deze week toegevoegd aan de v21.10-update en ligt op het eiland klaar voor spelers om te gebruiken. In dit artikel lees je waar hem je kan vinden.

De Ripsaw Launcher is een op een launcher gebaseerd rare wapen dat nu in de game te vinden is. Je kunt een beperkt aantal van deze wapens alleen bij een bepaalde POI's vinden in plaats van in Chest Loot of Supply Drops.

Hier vind je de nieue Ripsaw Launcher

Om het wapen te krijgen, moet je eerst ten noorden van Logjam Lotus (eerder Logjam Lumberyard) landen in een Logjam-warehouse. Eenmaal geland, moet je het gebouw met een Logjam-bord binnengaan.

Terwijl je het gebouw binnengaat, zie je 4 van deze launchers aan een muur zien hangen. Je kunt de launchers op pakken, en er zoveel uitrusten als je zelf wilt. Je kunt ze dus ook alle 4 in je uitrusting meenemen.

Elke launcher heeft namelijk 12 blade shots die je af kunt vuren. De Ripsaw Launcher is het beste wapen om bouwwerken in één keer om ver te blazen, en zo je vijanden te onthullen. verder kun je hem ook gebruiken om vijandelijke voertuigen mee te vernietigen, aangezien één mes 100 schade aan hen toebrengt.

De herlaadtijd van de launcher is 3,5 seconden. Hoewel, als je de blades eenmaal laat draait, blijven ze dit de komende 10 seconden doen. De blades richten dan 25 schade aan bouwwerken en 60 schade aan spelers aan. Als de launcher een blade afschiet, zal in een rechte verticale lijn doorrollen en alles op zijn weg blijven vernietigen.

Hoewel dit geen ideaal wapen is voor close combat-gevechten, kan het in combinatie met andere wapens met timing extreem dodelijk zijn voor je tegenstanders. De terugslagsnelheid voor dit wapen is echter extreem hoog, dus de nauwkeurigheid ervan is zeer twijfelachtig.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann