Nieuws

Fortnite glitch geeft spelers oneindig veel health

24 maart 2021, 13:52

Het nieuwe Fortnite seizoen voegt veel toe; nieuwe skins, een nieuwe map en dieren die getemd kunnen worden. Maar ook komt het seizoen met veel bugs en glitches. Eén van deze nieuwe glitches geeft spelers oneindig veel health nadat zij specifieke stappen volgen.

De bekende leaker OrangeGuy vond een glitch die spelers oneindig health geeft. Volgens OrangeGuy heb je maar drie dingen nodig: Slurp Mushrooms die gevonden kunnen worden op de grond of in kratten, een Port-A-Potty om in te verstoppen en een andere speler in dezelfde party. Normaal geven de Slurp Mushrooms ongeveer vijf shield of health, hetzelfde als een kleine Slurp Juice in vorige seizoenen. Maar in met deze glitch krijgt de speler oneindig veel shield en health terug, zelfs als de speler maximaal shield en health heeft gaat dit door. Als de speler schade ondervindt krijgt hij zijn shield of health meteen weer terug.

Embedded content: https://youtu.be/9JTEJ1BKj_k

Het is nog onduidelijk of ontwikkelaar Epic Games op de hoogte is van deze glitch. Epic Games is vrij snel in het verhelpen van bugs en glitches. Het is een kwestie van tijd tot het gefixed wordt of Epic één van de benodigde items uit het spel haalt.