Nieuws

'Kevin The Cube' keert mogelijk binnenkort terug in Fortnite

'Kevin The Cube' keert mogelijk binnenkort terug in Fortnite

Tijdens Fortnite Chapter 2 Season 7 hebben we al een grote hoeveelheid aan nieuwe content mogen ontvangen. Veel daarvan is nieuw, maar Epic Games is er ook niet vies van om content uit eerdere seizoenen terug te brengen. Nu zijn er aanwijzingen dat 'Kevin The Cube', een mysterieuze kubus die in eerdere seizoenen over de map bewoog, mogelijk binnenkort terugkeert in Fortnite. Zo heeft Donald Mustard, die leiding geeft aan de creatieve ontwikkelaars van Fortnite, op Twitter een cryptische boodschap achtergelaten die mogelijk naar de kubus refereert.

Embedded content: https://twitter.com/DonaldMustard/status/1424179408391135234?s=20

De boodschap, "They see me rollin' pt 2.", zou volgens meerdere Fortnite-fans een referentie zijn naar de terugkeer van Kevin The Cube in Fortnite. De kubus rolde en draaide in eerdere seizoenen over het Fortnite-eiland. Meerdere theorieën zouden erop wijzen dat een mogelijk terugkeer inderdaad het geval kan zijn. De mysterieuze kubus heeft een vreemd, paars uiterlijk en eigenschappen die mogelijk zijn ontleend aan de storm die in elke Fortnite-match het eiland overneemt.

Buitenaardse invasie

fortnite-kevin-the-cube-return
Kenmerkend aan het huidige seizoen is het thema rond de buitenaardse invasie van aliens. Veel vreemde dingen van andere planeten zijn beland op het Fortnite-eiland, waaronder de verzamelbare Alien Artifacts. Ook keerde er eerder in Season 7 al iets terug uit eerdere seizoenen: de Rift Zones kwamen terug met de Fortnite 17.21 update.

De mysterieuze verschijning van Kevin The Cube is bij dit alien-thema eigenlijk helemaal niet zo vreemd meer. De kubus zou goed passen bij een invasie van buitenaardse gekkigheid, dus daar kan Epic Games makkelijk een verhaal aan vastknopen.

Bovendien is er nog een aanwijzing die wijst naar Kevin The Cube: tijdens het Fortnite Ariana Grande-concert van de Fortnite Rift Tour was de kubus te zien in een portaal. Dergelijke teasers worden niet vaak zonder reden gegeven door Epic Games, dus het lijkt waarschijnlijk dat we meer van Kevin The Cube gaan zien in de nabije toekomst.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate