Nieuws

Fortnite krijgt mogelijk dinosauriërs

24 maart 2021, 14:10

Het nieuwe Fortnite-seizoen is inmiddels ruim een week uit. Verschillende bronnen melden dat er naast wolven, kippen, kikkers en zwijnen ook dinosauriërs op het eiland gaan verschijnen. Wanneer is nog onduidelijk.

Seizoen 6 van Fortnite heeft als hoofdthema Primal; bijna alles in dit seizoen heeft met de wildernis te maken. Zo zijn er wapens die gemaakt zijn van de botten van dieren, is er een Tomb Raider (Lara Croft) skin en zijn er wilde dieren. Verschillende leakers zijn er achtergekomen dat er binnenkort mogelijk dinosauriërs worden toegevoegd. Twitter leaker FortTory kwam op 16 maart naar buiten met informatie over de dino’s, hij liet zien dat er dinosauriëreieren in het spel zitten en de tekst “A wild Raptor eliminated {PlayerName}” en “A wild Raptor knocked out {PlayerName}”.

Embedded content: https://twitter.com/FortTory/status/1371911288532656131?s=20

De leaks van FortTory zijn zeer specifiek, vooral omdat deze leak verschillende announcements bevat. FortTory is niet de enige leaker die informatie naar buiten bracht. iFireMonkey liet via twitter weten dat de Raptors te vinden zijn in bosachtig gebied op het Fortnite-eiland. Ook liet hij weten dat de Raptors te temmen zijn en zijn er eieren gevonden op de map die langzaam uitkomen. Spelers die de eieren tegenkomen horen een hartslag en gekraak.

Embedded content: https://twitter.com/ShiinaBR/status/1374395940635779077?s=20

Komt Jurassic World naar Fortnite?

Binnen het seizoen 6 thema past Jurassic World goed. In de Battle Pass zit bijvoorbeeld een dinosaurus-outfit. Nu er ook dinosauruseieren opgedoken zijn op het eiland lijkt een crossover met Jurrasic World logisch. Of dit ook waar is en wanneer dit wordt aangekondigd, is onduidelijk.