Nieuws

Fortnite laat spelers mogelijk hun loot verkopen

2 maart 2021, 10:58

Het gerucht gaat rond dat het binnenkort mogelijk is om loot te verkopen aan NPC’s. De kans bestaat dat dit nieuwe element wordt toegevoegd in seizoen 6 van Fortnite.

Betrouwbare leaker Hypex heeft via Twitter laten weten dat de NPC’s die loot kunnen kopen een speciaal icoontje boven hun hoofd hebben. “Wanneer je een duur item verkoopt aan de NPC zal die de Make It Rain emote doen” zegt Hypex, op 28 februari. “Ik heb geen idee of ze dit echt gaan toevoegen. De prijs waarvoor je items kan verkopen is hetzelfde als wapen upgrades.”

Embedded content: https://twitter.com/HYPEX/status/1366062129988657155

Kopiëren van concurrenten

Battle royale games worden steeds populairder, waarbij het lijkt alsof er elke maand wel een nieuw spel in het genre verschijnt. Het is dus lastig om origineel te blijven en met nieuwe ideeën te komen. Epic games is recentelijk beschuldigd van het kopiëren van de loot vaults door Respawn Entertainment, de maker van Apex Legends. De vaults maken al sinds de lancering van Apex Legends begin 2019 deel uit van het spel, terwijl deze pas later zijn toegevoegd in Fortnite.