Nieuws

Fortnite leaks wijzen onder meer op crossover met Monopoly

Fortnite leaks wijzen onder meer op crossover met Monopoly

Fortnite-leakers hebben vermoedelijk een grote hoeveelheid aan nieuwe content voor de battle royale van Epic Games ontdekt. Dat maakte Shiina, een van de meest bekende Fortnite-nieuwsbronnen, bekend op Twitter. Volgens de gesuggereerde leaks komt er onder meer content uit Monopoly naar Fortnite en komt er een speciaal evenement rond Halloween, genaamd Fortnitemares. Ook zou er een skin van anime-personage Naruto komen: iets dat eerder deze zomer al werd gemeld.

Embedded content: https://twitter.com/ShiinaBR/status/1441380117775732746?s=20

Epic Games staat er inmiddels om bekend dat het bedrijf extreem veel content-updates doorvoert in Fortnite. Zo ging recentelijk het nieuwe Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed live, met een hoop nieuwe toevoegingen via onder meer de Fortnite Season 8 Battle Pass. Ook kondigde Epic Games een Fortnite-crossover met Balenciaga aan: het luxe modemerk is niet alleen zichtbaar in de game, maar brengt nu ook daadwerkelijk Fortnite-kleding uit.

Fortnite Venom skin

Fortnite Venom
Eerdere leaks wezen al op de komst van Venom: de antiheld uit de Spiderman-serie. Hij staat ook wel bekend onder de naam Eddie Brock, wanneer hij zich niet manifesteert als Venom. De skin is inmiddels live en verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop.

Fortnite Monopoly crossover

Eén van de belangrijkste 'ontdekkingen' door de leakers is een aankomende crossover tussen Fortnite en het bekende bordspel Monopoly. Hoewel er al een aantal versies van het bordspel zijn uitgebracht met Fortnite-thema, lijkt het er nu ook op dat er in-game content aankomt met referenties naar Monopoly.

Monopoly Back Blings Fortnite

Zo zouden er in ieder geval Back Blings aankomen, die gebaseerd zijn op de verschillende speelbare tokens uit Monopoly: onder meer de hoge hoed, de racewagen en het slagschip worden genoemd.

Fortnite Survey Skins

Ook hebben de leakers een grote verzameling aan verschillende Fortnite Skins gevonden. Dit zijn zogenaamde 'survey skins', die Epic Games mogelijk beschikbaar wil stellen voor spelers om op te stemmen: de meest populaire skins worden vervolgens beschikbaar gemaakt in Fortnite, aldus de leakers.

Embedded content: https://twitter.com/HYPEX/status/1441379193367904266?s=20

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate