Nieuws

Zo unlock je Marvel's Loki in Fortnite

Zo unlock je Marvel's Loki in Fortnite

Opnieuw komt er een personage uit het universum van Marvel naar Fortnite. Dit keer gaat het om Loki, de geniepige god en antiheld uit Asgard. De toevoeging van Loki volgt op een lange lijst van superhelden en schurken die eerder hun opwachting maakten in de battle royale-game.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1408424746908147713?s=20

In een recente post op het Fortnite twitter-account zien we de logo's van Fortnite en Marvel's Avengers, met op de achtergrond de hoorns van Loki's helm. Op dit moment draait er een nieuwe serie over Loki op streamdienst Disney+, dus de komst van de god naar Fortnite zat er al een beetje aan te komen.

Fortnite Crew

Epic Games gaf eerder al een kleine hint naar Loki in artwork, ter promotie van aankomende content in Chapter 2 Season 7 voor Fortnite Crew: een maandelijkse abonnementsdienst die diverse voordelen geeft aan spelers.

fortnite crew

Niet alleen krijg je via Fornite Crew elke maand nieuwe content als exclusieve skins, diverse loot en 1,000 extra V-Bucks, maar ook andere extraatjes: eerder kreeg je bijvoorbeeld drie maanden gratis Spotify Premium bij een Fortnite Crew-abonnement. Bovendien krijg je ook direct toegang tot de Battle Pass van het seizoen.

In tegenstelling tot veel andere superhelden en schurken, is Loki niet verkrijgbaar in de shop, via de Season 7 Battle Pass of via speciale competities. Zo was Thanos te winnen in de speciale Fortnite Cup én is de superschurk te koop in de shop. Daarnaast is Superman binnenkort te krijgen via de Battle Pass.

Exclusief

Loki is namelijk de exclusieve Fortnite Crew skin voor juli 2021. Dat betekent dus, dat je een abonnement voor Fortnite Crew af moet sluiten om deze skin vrij te spelen. Loki is nu nog niet beschikbaar, maar we verwachten een release ergens in het begin van juli: lang hoef je dus niet meer te wachten op de bedriegende god uit het Marvel-universum.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate