Nieuws

Alle NPC-locaties voor de challenges in Fortnite Season 8

Alle NPC-locaties voor de challenges in Fortnite Season 8

Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed is eindelijk live, en met het nieuwe seizoen verandert ook de manier waarop je de wekelijks nieuwe uitdagingen kunt voltooien in Fortnite. Ervaren Fortnite-spelers weten dat de weekly challenges heel belangrijk zijn om genoeg XP te krijgen voor je Season 8 Battle Pass. Wat verandert er precies ten opzichte van het vorige seizoen?

Waar je in Chapter 2 Season 7 nog uitdagingen kon volbrengen door op de juiste locaties de nodige activiteiten uit te voeren, moet je in Season 8 op zoek gaan naar niet-speelbare personages (NPCs) om zogenaamde Punch Card-challenges aan te nemen. De wekelijkse Epic & Legendary Quests zijn verdwenen: in plaats daarvan praat je nu elke week met de NPCs om nieuwe uitdagingen te starten en te volbrengen. Daarvoor moet je natuurlijk wel weten waar je alle nieuwe NPCs kunt vinden in Fortnite Season 8.

Alle NPCs op de Fortnite Season 8 map

Er zijn in totaal 17 NPCs te vinden op de Fortnite Season 8 map. Hiervan zijn bij twee NPCs zowel de naam als locatie nog onbekend. Natuurlijk is het goed mogelijk dat gedurende het seizoen enkele NPCs verdwijnen of worden toegevoegd. Ook kunnen NPCs verhuizen naar een andere locatie. Onderstaande kaart geeft in ieder geval de situatie aan voor het begin van Chapter 2 Season 8. Onder de map vind je een lijst met de namen van alle NPCs, die met een cijfer zijn aangegeven op de plattegrond.

fortnite season 8 punch card npc locations

 1. Baba Yaga – ZW van Sludgy Swamp
 2. Charlotte – Pleasant Park
 3. Fabio Sparklemane – ZW van Misty Meadows
 4. Dark Jonesy – Steamy Stacks
 5. Dusk – W van Lazy Lake
 6. Kitbash – Dirty Docks
 7. Kor – Misty Meadows
 8. J.B. Chimpanski – Z van Catty Corner
 9. Madcap – ZW van Corny Crops
 10. Penny – W van Retail Row
 11. Pitstop – Boney Burbs-tankstation
 12. The Brat – N van Lazy Lake
 13. Toona Fish – W van Holly Hedges op het vikingschip
 14. Torin – NO van het midden van de map
 15. Scuba Jonesy – Coral Castle
 16. ? (nog niet bekend)
 17. ? (nog niet bekend)

Weet je nog niet niet zo goed hoe deze NPCs eruit zien? Veel van deze personages zijn ook beschikbaar als skins in de Season 8 Battle Pass.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate