Nieuws

Fortnite Season 3: Splash Down Battle Pass beschikbaar

17 juni 2020, 08:51

De release van het nieuwe seizoen van Fortnite betekent ook de release van een nieuwe Battle Pass. Het voltooien van de honderd Battle Pass-levels levert spelers onder andere skins, V-bucks en de mogelijkheid je eigen umbrella-glider te bouwen op. Ook dit seizoen kost de Battle Pass weer 950 V-bucks, wat omgerekend neerkomt op 9.50 Euro.

De hoogtepunten van de Battlepass voor Fortnite Season 3: Splash Down bestaan uit enkele nieuwe skins, waaronder een Aquaman-skin, een behoorlijke hoeveelheid V-bucks en, nieuw dit seizoen, de mogelijkheid je eigen Umbrella-glider te ontwerpen. Spelers kunnen tijdens Splash Down challenges vrijspelen, hun voortgang bijhouden en de Battle Pass ontgrendelen in hun eigen "Fortilla".

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1273167135024517122?s=20

De standaard versie van de Battle Pass zal net als andere seizoenen verkrijgbaar zijn voor 950 V-bucks, wat omgerekend neerkomt op 9.50 Euro. Met die aankoop krijgen spelers de beschikking over honderd levels met vrij te spelen content, in totaal zal hier ongeveer 7.500.000 XP voor nodig zijn. Spelers die snel level honderd willen halen kunnen daarnaast ook kiezen voor de Battle Bundle, die 2800 V-bucks kost, en spelers een Battle Pass geeft waarbij de eerste vijfentwintig levels al voltooid zijn.

Level 1-25: Ocean, Face en Scuba Jonesy

Bij aanschaf van de Battle Pass krijgt je als speler meteen twee Fortnite skins: Ocean en Fade. Ocean is een personage met drie varianten en een Epic classificatie; Fade is een legendarische skin met maar een enkele variant.

FaceOcean

De Fortnite skins Fade (links) en Ocean (rechts)

Op level 25 krijgen spelers toegang tot Scruba Jonesy, eveneens krijgt deze skin drie varianten. Het originele Fortnite karakter blijft elk seizoen terugkomen. Wat zou dat betekenen?

Scuba Jonesy

Scuba Jonesy Fortnite skin

Level 25-50: Jules en Voyager

Op level 40 zien we een interessante skin voor Fortnite. Jules is een vrouwelijk personage en heeft een lichaam vol tatoeages. Ze houdt daarnaast een enorme sleuteltang vast, wat doet vermoeden dat Jules een klusser is. Het personage komt in drie verschillende varianten.

Jules Fortnite Skin

Jules Fortnite Skin

Op level 50 zien we wat ons betreft de tofste skin tot nu toe: Voyager. Zo op het eerste oog een variant van Fade. Dat verklaart waarom de skin op level 1 geen varianten had!

Voyager

Voyager in Fortnite Season 3: Splash Down

Level 50-75: Kit

Op level 60 vinden we wel een hele mooie skin terug: Kit. Een kat die een robot bestuurt. Inderdaad, lekker over de top, maar heel erg tof. Wederom zijn er 3 varianten.

Kit Fortnite Skin

Fortnite Skin Kit is een kat die een robot bestuurt

Level 75-100: Siona, Eternal Knight en Masked

Op level 80 komen we Siona tegen. Deze Fortnite skin heeft maar liefst 6 variaties, waarin ze verschillende ruimtepakken draagt. Haar omschrijving legt uit dat zij verdwaald is. Kom Siona van een andere Fortnite planeet?

Siona Fortnite Skin

Siona in Fortnite is verdwaald

De tweede en derde skin die we tegenkomen zijn Eternal Knight en Masked op level 100. Eternal Knight een bonus skin is, die zoals de naam al doet vermoeden een ridder is die drie variaties kent. Masked is het vervolg op Fear en Voyager. Masked heeft een Aziatisch drakenmasker op, wat ons alleen maar aan het denken zet.

Eternal Knight Fortnite

Eternal Knight Fortnite

Masked Fortnite

Masked Fortnite