Nieuws

Fortnite Season 6 eindigt mogelijk met buitenaardse invasie

1 juni 2021, 16:59

Fortnite Season 6 is bijna afgelopen, en het lijkt er op dat Fortnite ons volgende week gaat verrassen met een invasie door aliens. Wij vertellen je hier alles wat we weten over het einde van Season 6.

Hoe gaat Epic Games Season 6 afsluiten?

Op de website van Epic Games is te zien dat de huidige Battle Pass loopt tot en met 7 juni. Season 6 bracht ons terug naar de oertijd, waarin we onder meer wilde dieren konden opjagen en temmen. Alles wijst er op dat Epic voor de afsluiting van Season 6 iets heel anders in petto heeft.

Het lijkt er op dat er rond 7 juni een groot evenement plaatsvindt om Season 6 af te sluiten, net zoals dat het geval was bij eerdere seizoenen van Fortnite. Het evenement is waarschijnlijk ook te zien zijn op het officiële YouTube-kanaal van Epic Games.

Epic Games heeft nog niet aangegeven wat we kunnen verwachten, maar het lijkt erop dat de map van Fortnite binnenkort wordt bezocht door buitenaardse wezens. Eerder waren er leaks die mogelijk wijzen op een thema met aliens. Zo werd er onder meer een animatie op Twitter geplaatst, die doet denken aan een UFO-ontvoering.

Embedded content: https://twitter.com/HYPEX/status/1397108147379126272?s=20

Graancirkel

Er zijn nog meer aanwijzingen dat we te maken gaan krijgen met een invasie van buitenaardse wezens. Zo verschenen er eerder screenshots op Twitter, waarin vreemde symbolen te zien waren.

Embedded content: https://twitter.com/ShiinaBR/status/1399322326236270597

Misschien was het je al opgevallen, maar dit symbool is nu verschenen als een soort graancirkel bij Colossal Crops. Wat het precies betekent is nog onduidelijk, maar het lijkt er dus op dat we binnenkort aliens in Fortnite kunnen verwachten.

960x0

Hoe zit het met Fortnite Season 7?

Het zou kunnen dat het thema van een buitenaarde invasie ook een hoofdrol gaat spelen in het aankomende Fortnite Chapter 2 Season 7. Check voor meer informatie ons artikel, waarin we uitleggen wat we allemaal weten over Season 7.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen en speelt zelf ook op competitief niveau