Nieuws

Zo krijg je de Inflate-A-Bull in Fortnite Season 7

Zo krijg je de Inflate-A-Bull in Fortnite Season 7

Epic Games heeft een nieuw item toegevoegd aan Fortnite Chapter 2 Season 7. De Inflate-A-Bull kan gebruikt worden om weg te stuiteren of snel van heuvels af te rollen, wat je nieuwe manieren geeft om over het eiland te bewegen. Het item is niet eenvoudig te krijgen, maar met deze tips vind je binnen no time een Inflate-A-Bull.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1414933492497010713?s=20

De Inflate-A-Bull werd eerder in de Fortnite 17.10 update al aangekondigd. Die update was tot nu toe één van de grootste in dit seizoen, dat draait om een buitenaardse invasie. Zo kregen we in die update nieuwe wapens en kunnen we nu de binnenkant van het moederschip verkennen. Ook komt er geleidelijk steeds meer unlockable content van de Season 7 Battle Pass beschikbaar.

Wat doet de Inflate-A-Bull?

Inflate-A-Bull
De Inflate-A-Bull is een item dat je op je rug kunt dragen. Je kunt het opblazen om weg te stuiteren of snel van heuvels af te rollen, maar het koeienpak heeft nog meer voordelen: je kunt het gebruiken om snel Alien Parasites van je af te krijgen, en het pak is vuurbestendig. Een opgeblazen Inflate-A-Bull kan door vijanden kapotgeschoten worden, maar is ook weer (met wat tijd) te repareren. Het item heeft, na gebruik, een cooldown van 8 to 16 seconden.

Waar vind je de Inflate-A-Bull in Fortnite Season 7?

Er zijn twee manieren om aan de Inflate-A-Bull te komen, maar voor de ene manier ben je afhankelijk van loot in Supply Drops en de IO Chests, die je kunt vinden in de IO basissen op het eiland. Het kan dus zijn dat je daar, puur door pech, niet een Inflate-A-Bull vindt.

rick-and-morty-in-fortnite

Gelukkig is er ook een manier om gegarandeerd de Inflate-A-Bull te krijgen: deze kun je namelijk kopen bij Rick Sanchez, bekend van de animatieserie Rick & Morty. Hij verkoopt je de Inflate-A-Bull voor 25 Gold Bars: de goudstaven die je in al je matches bij elkaar verzamelt.

Je vindt Rick Sanchez op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw in de IO basis ten oosten van Weeping Woods. Op onderstaand kaartje van de Season 7 map zie je waar dat precies is:
fortnite rick sanchez map

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate