Nieuws

Zo ziet de nieuwe Fortnite Season 7 map er uit

Zo ziet de nieuwe Fortnite Season 7 map er uit

Nu The Spire vernietigt is en de Primal Zone verdwenen is, wordt het eens tijd om te kijken wat er allemaal nieuw is op de Fortnite map in Season 7. Er zijn nieuwe Points of Interest (POI) en ook een aantal andere opmerkelijke veranderingen.

Fortnite Chapter 2 Season 7 is eindelijk uit, dit ging gepaard met een onverwachte alien invasie over het hele eiland. Het Zero Point en The Spire samen met alle Season 6 Primal locaties zijn verdwenen en er zijn een hoop nieuwe locaties op de map.

In totaal zijn er vijftien locaties met naam in Season 7. Hoewel er geen nieuwe POIs zijn toegevoegd zijn er wel merkbare veranderingen. Zo zijn kleinere locaties aangepast en zijn er nieuwe landmarks op de map.

De grootste update aan de map komt met de vernietiging van The Spire, dit was te zien in de story trailer van dit seizoen. Er bleef nog wel wat resten van The Spire over en is er nu een klein meertje. Bij dit meertje is ook Doctor Slone te vinden.

E3VyhrBX0AA Lek

Ook zijn alle torens van The Spire Guardians verdwenen van de map. Dit liet wel paarse smurrie en paarse bomen achter. Spelers kunnen hier alien wapens vinden.

Fortnite spire torens

Corny Complex is een nieuwe locatie op het eiland, dit is een uitbreiding van wat eerst Colossal Crops was. Deze plek lijkt erg op Frenzy Farm van Chapter 2 Season 4.

Fortnite Corny Compl

We zijn nu aangekomen bij Sweaty Sands deze locatie is namelijk ook aangepast. Met de komst van de gigantische UFO is hier een soort welkomstfeestje die de aliens verwelkomt. Sweaty Sands heeft ook een nieuwe naam gekregen, Believer Beach.

Fortnite believers beach 1

Fortnite Believers bea

Nu we het toch over de gigantische UFO hebben, wanneer spelers naar boven kijken zien ze een gigantische UFO boven de map zweven. Deze UFO kan spelers naar binnen halen, wanneer spelers in de UFO zijn vinden zij hier een hoop loot. Spelers krijgen vijftien seconden de tijd om de loot te bemachtigen.

Fortnite ufo

Er zijn verschillende onderzoekslaboratoria opgedoken op het Fortnite-eiland. Deze laboratoria onderzoeken de reden van de alien invasie en hoe ze te stoppen zijn. Er zijn grote complexen die makkelijk te vinden zijn maar ook kleinere die verborgen zijn over de map. Je weet maar nooit wat je in deze laboratoria aantreft.

Fortnite la

Dit Fortnite-seizoen duurt tot 12 september 2021, dan gaat Fortnite Chapter 2 Season 8 van start.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen