Nieuws

Zo kom je aan alle Exotic Weapons in Fortnite Season 8

Zo kom je aan alle Exotic Weapons in Fortnite Season 8

Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed is van start gegaan, en uiteraard brengt ook dit nieuwe seizoen een hoop veranderingen naar de battle royale van Epic Games. Zo hebben we de mogelijkheid om nieuwe skins vrij te spelen met de Fortnite Season 8 Battle Pass. Ook mogen we één van deze skins, Toona Fish, volledig aanpassen met nieuwe kleuren.

Net zoals in vorige seizoenen zijn er in Fortnite Chapter 2 Season 8 nieuwe unvaulted & vaulted wapens, maar daarnaast kunnen spelers ook op zoek gaan naar zogenaamde Exotic Weapons: een aantal zeer krachtige wapens, die niet zomaar eenvoudig te vinden zijn in bijvoorbeeld kisten.

Exotic Weapons in Fortnite Season 8

Fortnite Gold Bars
Tijdens Week 1 van Season 8 zijn er in totaal drie exotische wapens te vinden. Om ze te krijgen, moet je eerst Gold Bars gaan verzamelen: deze goudstaven vind je onder meer in kassa's en pinautomaten (ATMs) in de Fortnite-wereld, maar kun je ook krijgen door quests te voltooien voor de NPCs (niet-speelbare personages) in Fortnite Season 8.

Je moet honderden goudstaven verzamelen om een Exotic Weapon aan te kunnen schaffen: de prijzen variëren van 400 tot 600 goudstaven. De wapens kun je kopen bij drie verschillende NPCs in Fortnite Season 8. Je vindt de NPCs op een aantal verschillende locaties van de Fortnite Season 8 map.
Fortnite Season 8 map

Shadow Tracker Pistol

fortnite-pistol
Het Shadow Tracker-pistol kun je kopen bij Dusk, die zich in het heuvelgebied ten noordwesten van Lazy Lake bevindt. Voor 400 Gold Bars is dit stille, maar sterke pistool van jou.

Dragon’s Breath Sniper

Dragons
Het Dragon’s Breath-sluipschuttersgeweer koop je bij Pitstop, die je vindt bij het tankstation van Boney Burbs. Voor 500 Gold Bars win je elk gevecht op de lange afstand.

Chug Cannon

Chug Cannon
Het Chug Cannon vuurt projectielen af die de schilden geneest van iedereen die wordt geraakt door de explosie. The Brat verkoopt dit wapen bij het Fork Knife-hotdogbusje ten noorden van Lazy Lake. Je vindt dit busje ook als je de weg ten zuiden van Corny Crops volgt. Je moet maar liefst 600 Gold Bars neerleggen voor deze Exotic.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate