Nieuws

Maak kans op de Thanos Skin in de Fortnite Thanos Cup

Maak kans op de Thanos Skin in de Fortnite Thanos Cup

De Marvel superschurk Thanos keert terug als Fortnite skin. Dat blijkt uit een tweet van het Fortnite Twitter account. Eerder was Thanos speelbaar in een speciale gamemode, maar volgens de leak zou het dit keer om een skin gaan. Ook krijgt de Avengers schurk een eigen cup genaamd de Thanos Cup, waarbij spelers verschillende Thanos gerelateerde gear kunnen verdienen.

Het is alweer een tijdje geleden sinds Thanos in Fortnite is verschenen. De laatste keer dat de Paarse gigant in de game zat was tijdens het Endgame evenement in 2019. Sindsdien is hij afwezig uit het spel. Spelers konden voorheen transformeren in Thanos door zijn Infinity Gauntlet te vinden in de map, om vervolgens een gigantische ravage aan te richten op andere spelers. Nu lijkt het erop dat Thanos zijn terugkeer gaat maken in de Battle Royale game, maar dit keer als skin.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1405888725284950018?s=20

Thanos Skin in Fortnite

De populaire Fortnite leaker Shiina tweette eerder vandaag dat Thanos op 21 juni terugkeert als onderdeel van de Thanos Cup. Spelers die mee doen aan de cup maken kans om allerlei Thanos goodies in de wacht te slepen, zoals een unieke spray en een rugzak gebaseerd op de Infinity Gauntlet. Een paar uur later werd de lek bevestigd door een tweet van Fortnite, waarin de Thanos Cup aangekondigd wordt.

Thanos Cup

Volgens de beschrijving van de Thanos Cup krijgen spelers de kans om de Thanos Outfit vrij te spelen. Hierdoor wordt Thanos officieel een skin in Fortnite, in plaats van een tijdelijk speelbaar personage. Om de Thanos Cup te winnen moeten jij en je duo partner in tien games zo veel mogelijk punten zien te scoren. Spelers die meer dan acht punten verdienen krijgen een unieke Thanos spray. De beste duo’s van de cup krijgen de skin en de Back Blick accessoire als beloning. De Thanos Cup vindt op 21 juni plaats, en duurt zo’n drie uur lang. Je moet er dus snel bij zijn wil je kans maken op die Thanos Skin.

fortnitethanoscupitems

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen