Nieuws

Fortnite The Device event vanavond om 20:00

15 juni 2020, 11:42

Vanavond is er in Fortnite weer een live event, genaamd The Device. Vanaf 20:00 Nederlandse tijd kunnen spelers iets spectaculairs verwachten in de game. Er zijn maar beperkte plekken dus Epic Games raadt aan om op tijd in te loggen.

OPGELET! Het Fortnite Chapter 2 Season 5 lijkt op dinsdagavond 1 december echt te beginnen. Volg het Fortnite Galactus-evenement live op Esports Club.

Liefhebbers hebben er even op moeten wachten, maar Season 3 van Fortnite staat op het punt van beginnen. Mede door de onrust in Amerika werd Season 3 uitgesteld en staat de release nu op woensdag 17 juni ingepland. Voorafgaand aan dit nieuwe seizoen organiseert Epic Games het live event The Device.

The Device

Het event The Device vindt op maandag 15 juni plaats om 20:00 Nederlandse tijd. De ontwikkelaar raadt aan om 30 minuten van tevoren alvast in een lobby te gaan zitten. De servers van Fortnite hebben voorheen wel eens problemen gehad bij live events, dus waarschijnlijk is dit advies er om er zeker van te zijn dat niemand het event mist.