Nieuws

G2 Caps: “Wij moeten laten zien dat wij het sterkste team zijn”

12 april 2020, 21:04

Met een 3-1 overwinning stootte G2 Esports zondagavond het Spaanse Origen uit de competitie van de LEC Spring Split 2020. G2 veroverde een plek in de halve finale en neemt het op zaterdag 18 april op tegen MAD Lions.

Door met 3-1 van Origen te winnen krijgt G2 Esports de kans op revanche tegen MAD Lions, waar het eerder in de play-offs van verloor. G2 koos aan het einde van het reguliere seizoen MAD Lions als eerste tegenstander, in de veronderstelling dat dat het slechtste team in de competitie was. Tijdens het interview na de overwinning op Origen komt Eefje "Sjokz" Depoortere in gesprek met G2-jungler Jankos hierop terug. “Beide teams speelden die dag slecht”, begint Jankos. “Maar wij speelden duidelijk slechter. Ik weet zeker dat we het de volgende keer veel beter doen”, aldus de 24-jarige Pool.

Als G2 dit keer wél van Mad Lions weet te winnen, moet het team het op zondag 19 april opnemen tegen rivaal Fnatic. Fnatic’s prestaties zijn Jankos niet ontgaan: “Fnatic toont echt inzet. Selfmade speelt echt heel goed. Toch denk ik dat wij beter zijn, ook al spelen we nu zo slecht."

Caps (G2 Esports) blikte ook alvast vooruit naar de eventuele finale tussen de twee grote rivalen: “Fnatic is zeker een sterk team, maar ik denk dat het vooral aan onze eigen inzet ligt. Wij moeten laten zien dat wij het sterkste team zijn.”

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: