Nieuws

G2 Esports op zoek naar League of Legends General Manager

11 mei 2020, 10:07

G2 Esports is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle esports-organisaties van Europa. Het League of Legends-team won inmiddels al drie titels op rij en 7 in totaal. Dat team zoekt nu een nieuwe General Manager.

Vrijdag liet G2 Esports via Twitter weten op zoek te zijn naar een General Manager voor haar League of Legends-team.

Embedded content: https://twitter.com/G2esports/status/1258728406046265344?s=20

De functie

Als General Manager voor G2 Esports hou jij alle ballen in de lucht en zorg je ervoor dat alle taken worden gedaan. Je zorgt ervoor dat het de spelers op elk aspect niets te kort komt en je draagt bij aan een fijne werk- en leefomgeving.

Skills

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie zijn er enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo is het fijn als je ervaring hebt als manager of coach. Daarnaast is het ook handig als je kennis hebt van League of Legends in de competitieve setting. Ben jij iemand die altijd net wat meer moeite doet als het erop aankomt? Dat is een eigenschap die zeker gewaardeerd wordt. Verder is het een vereiste dat je vloeiend Engels kunt spreken. Kun je ook Duits? Dat is helemaal mooi meegenomen. Heb jij organisatorisch talent en weet jij als geen ander hoe je effectief met je tijd moet omgaan, dan is G2 Esports misschien wel op zoek naar jou. Sidenote: je moet wel bereid zijn om naar Berlijn (Duitsland) te verhuizen.

Kortom, voldoe je aan alle eisen en vind je het niet erg om je in Berlijn te vestigen, dan is dit je kans. Wie weet word jij de nieuwe General Manager voor G2 Esports.