Nieuws

Gameplay beelden nieuwe Valorant map Breeze gelekt

23 april 2021, 14:29

Gameplay beelden van de nieuwste Valorant map Breeze zijn uitgelekt. Het account van Valorant Leaks heeft op dit moment de beelden in handen en gepubliceerd. De map speelt zich af op een zonnig strand, maar het is nog niet bekend wanneer de map speelbaar is.

Ontwikkelaar Riot Games hint al een tijdje naar een nieuwe map voor Valorant. De vorige nieuwe map, Icebox, kwam al meer dan een jaar geleden uit. Na het vele teasen van Riot Games zijn er nu daadwerkelijke gameplay beelden van de nieuwe map uitgelekt. In de trailer is te zien hoe de nieuwe zonnige map eruit ziet, en hoe deze gaat spelen.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=7G4FVYKNPog

Wat gelijk al opvalt is dat de map zeer verticaal is, wat betekent dat spelers genoeg ruimte hebben om de high ground te pakken tegen tegenstanders. Daarnaast heeft de map een mix van grote open ruimten en kleine claustrofobische gangetjes.

De twee kleine piramides op A zijn ook interessant. Vanwege een gat tussen de twee structuren maakt het de planting site zeer spannend. De Spike kan op veel plekken geplant worden, maar je kan ook van veel verschillende hoeken geflanked worden.

valorantbreezea

De nieuwste map van Valorant kent nog geen releasedatum. Riot games heeft nog niet gereageerd op de lekken, dus voorlopig moeten we het met de gameplay trailer doen.