Nieuws

Gameplay beelden Valorant agent Reyna getoond

30 mei 2020, 17:15

Valorant-ontwikkelaar Riot Games heeft op Twitter onverwachts de gameplay beelden en naam van de nieuwe agent onthuld. Agent Reyna is een agent met vampier-achtige krachten. In de korte clip gebruikt zij meerdere vaardigheden die de tegenstanders verzwakken en waarmee zij zichzelf heelt.

Riot Games kondigde al eerder aan dat bij de launch van Valorant, op 2 juni, een nieuwe agent intrede zou doen. Er werd flink gespeculeerd, maar nu lijkt zij er dan toch te zijn: agent Reyna. Reyna laat in de clip een aantal interessante vaardigheden zien, die duidelijk gericht zijn op ontnemen van HP bij de tegenstander en deze te voegen aan haar eigen levenspool. In de clip is namelijk te zien dat zij zichzelf ook teveel kan healen met de benaming 'overhealed'. Verder slaat de agent kreten uit als 'give me your heart', wat een referentie lijkt te zijn aan haar vampier-achtige krachten.

Embedded content: https://twitter.com/PlayVALORANT/status/1266776461396054017?s=20

Over Valorant

Valorant is een tactisch 5 tegen 5 schietspel dat ontwikkeld wordt door Riot Games, bekend van onder andere League of Legends. Valorant is qua opzet vergelijkbaar met Counter-Strike; een team valt aan en moet de bom plaatsen, terwijl het andere team dit moet voorkomen. Het spel is een kleine twee maanden in closed beta geweest, waarna Riot Games vorige week de officiële lancering aankondigde.

Wil je je optimaal voorbereiden op de officiële release van Valorant? Neem dan een kijkje in onze tips & tricks voor beginners, tips & tricks voor elke agent en kijk welke agents het beste zijn in onze tier list.