Nieuws

Gareth Bale richt eigen esports-team Ellevens Esports op

3 februari 2020, 12:15

Gareth Bale heeft zijn eigen esportorganisatie opgericht: Elleven Esports. Het FIFA team van de kersverse organisatie neemt vanaf 7 februari meteen deel aan de FIFA eClub World Cup.

Real Madrid-ster Gareth Bale heeft Ellevens Esports opgericht in samenwerking met 38 Entertainment Group, wat opgericht is door ex-professioneel voetballer Larry Cohen. Ellevens Esports begint met een FIFA-team en wil zich in de komende maanden uitbreiden met teams in CSGO, Rocket League en Fortnite. Bale maakt met Ellevens Esports zijn debuut in de esportsscene. "Op het veld wil ik altijd winnen en met Ellevens Esports hebben we ook diezelfde instelling", legt Bale uit. "In zowel voetbal als esports moet je echt toewijding hebben om te beste te willen zijn. Daarom ga ik nu op zoek naar spelers van wereldklasse om Ellevens Esports in verschillende esports te vertegenwoordigen."

Embedded content: https://twitter.com/GarethBale11/status/1224241110240747520?s=20

FIFA eClub World Cup

Bale liet weten dat toekomstige spelers via een 'open talent search' in aanmerking kunnen komen om, onder professioneel contract, voor Ellevens Esports uit te komen. in de tussentijd zijn de Brazililaanse Pedro Resende, Schotse Tyler Philips en Engelse Ethan Higgins in de afgelopen maanden al getekend als het eerste FIFA-team. Elleven Esports speelt vanaf 7 februari mee in de FIFA eClub World Cup in Milaan.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: