Nieuws

Geheime doorgangen tijdelijk uitgeschakeld in fortnite

9 juli 2020, 07:50

Epic Games heeft alle geheime doorgangen tot nader order uitgeschakeld vanwege een onbekend probleem. De Fortnite-ontwikkelaar komt als het probleem is opgelost met meer informatie zo laat het bedrijf weten via Twitter.

De geheime doorgangen die deel uitmaakten van de Chapter Two-storyline zijn tot nader order uitgeschakeld. Reden voor het uitschakelen is een nog onbekend probleem waar ontwikkelaar Epic Games zodra ze het probleem opgelost hebben meer informatie over naar buiten brengt.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteStatus/status/1280958899705839617?s=20

Een geheime doorgang geeft spelers toegang tot zogenaamde safe houses, waar ze vervolgens veilig loot kunnen verzamelen. Ze zijn dan ook een vast onderdeel van het vaste bewegings- en lootpatroon van veel spelers. Deze exit-strategie is nu niet beschikbaar tot Epic het probleem heeft opgelost en dus kunnen spelers drukke POI's of landingsplaatsen alleen nog snel verlaten door een van de andere vervoersmiddelen te gebruiken. De verwachtingen is dan ook dat alle helicopters, boten en berijdbare haaien in populariteit gaan stijgen zolang de geheime doorgangen zijn uitgeschakeld.