Nieuws

Gelekte Fortnite Season 4 teaser hint op crossover Marvel Universe

Gelekte Fortnite Season 4 teaser hint op crossover Marvel Universe

Het lijkt erop dat het komende Fortnite seizoen, Fortnite Chapter 2 Season 4, wederom een crossover krijgt met een bekend universum. Waar in seizoen 3 Aquaman centraal stond uit het DC Universum, lijkt Epic Games dit seizoen weer terug te gaan naar het Marvel Universum. Op een gelekte teaser zijn Jonesy en Thor namelijk samen te zien.

De teaser voor Fortnite Season 4 werd gelekt door VastBlast, een van de grootste Fortnite leakers op Twitter. Afgelopen week werden er in de softwarecode van Fortnite al hints gevonden naar een Marvel thema voor seizoen 4. Eerder ging het gerucht van deze crossover al rond, maar deze lijkt nu bevestigd.

De nieuwste beelden zijn echter een stuk interessanter. Het zou gaan om plaatjes uit de teaser voor het nieuwe seizoen.  We zien namelijk Fortnite-karakter Jonesy vechten met superheld Thor uit het Marvel Universum. Dat alles is te zien binnen een grote letter E en X, wat dat betekent is nog onduidelijk. Wellicht gaat het om de crossovertekst, Fortnite X Marvel.

Embedded content: https://twitter.com/VastBlastt/status/1297235771158560778?s=20

Niet de eerste keer Marvel

Het is niet de eerste keer dat Epic Games samenwerkt met Marvel. Ten tijde van de filmhit Avengers: Infinity War in 2018 werd Marvel-karakter Thanos al geïntroduceerd in Fortnite. Uit hetzelfde universum maakte karakter Deadpool eerder dit jaar een entree in Fortnite. Het ziet er naar uit dat Thor een hoofdrol gaat spelen in Fortnite Season 4.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld