Twitter: @BSmith_Esports
Nieuws

Gerucht: FIFA 20 via EA Access speelbaar vanaf donderdag 19 september 17:00

16 september 2019, 19:00

Deze week is het zover! We kunnen na de demo eindelijk echt met FIFA 20 aan de slag gaan. Voor het eerst dit jaar is EA Access voor PlayStation 4 beschikbaar. Maar wanneer FIFA 20 exact beschikbaar is via EA Access is nog onbekend. Vandaag werd echter in een tweet met een aftelklok gehint op donderdag 19 september 17:00.

Deze week barst het FIFA 20 feest eindelijk los. Er wordt afgetrapt met de release van de FIFA 20 web app. Deze app wordt aanstaande dinsdag of woensdag verwacht. Een exacte datum en tijdstip worden daarvoor nooit gecommuniceerd. Het is dus afwachten en alle social media goed in de gaten houden tot het moment daar is.

De afgelopen jaren was FIFA via EA Access één dag later beschikbaar. Dat wordt ook dit jaar verwacht en daar lijken we nu bevestiging voor te hebben. Brandon Smith, FIFA esports commentator op de grote FIFA-toernooien, bracht namelijk onderstaande tweet naar buiten. Hierop is te zien dat er wordt afgeteld naar de FIFA 20 release via EA Access. Dit zou betekenen dat we aanstaande donderdag om 17:00 Nederlandse tijd met FIFA 20 aan de slag kunnen. Dit is nog niet officieel door EA bevestigd.

Embedded content: https://twitter.com/BSmith_Esports/status/1173570056283938816?s=20

De afgelopen jaren kwamen zowel de web app als de release via EA Access vaak uit het niets live. Dit met als belangrijkste reden om een overbelasting van de servers tegen te gaan. Het blijft daarom afwachten of 17:00 het daadwerkelijke tijd is. Waar je wel zo goed als zeker vanuit kan gaan, is dat als de web app online komt de EA Access FIFA 20 release de dag erna volgt.

Deel: