Nieuws

Gerucht: Ninja na Mixer-stop naar YouTube

Gerucht: Ninja na Mixer-stop naar YouTube

Het lijkt erop dat Tyler "Ninja" Blevins, zijn carriere voort gaat zetten op YouTube. Blevins zijn contract met Mixer werd kort geleden ontbonden nadat de organisatie aankondigde ermee te stoppen. Sindsdien gaan meerdere geruchten over het nieuwe stream-onderkomen van Ninja de ronde. Gisteren kregen we de meest concrete aanwijzing tot nu toe.

De kijkers van Tyler "Ninja" Blevins kunnen zo goed als zeker vanaf binnenkort op YouTube terecht voor de streams van hun favoriete gamer. Nadat het contract van Blevins met Mixer ontbonden werd doordat die organisatie aankondigde te stoppen met haar streaming-service, gingen er een hoop geruchten rond over het nieuwe onderkomen van Ninja. Gisteren kwam de meest concrete aanwijzing over het nieuwe onderkomen van de Amerikaanse streamer tot nu toe boven tafel. Op het Youtube-kanaal van Ninja werd namelijk, waarschijnlijk per ongeluk, een test-stream publiekelijk ingepland.

Embedded content: https://twitter.com/HYPEX/status/1280571481777418242?s=20

De ingeplande test-stream werd ontdekt door gerenommeerde-lekker Hypex, die zijn bevinding meteen op Twitter deelde. De claim wordt ondersteund door een bericht van Jessica Blevins, de vrouw van Ninja, van een aantal dagen geleden. Daarin zegt zij dat haar man in de loop van de week groot nieuws bekend gaat maken. Het lijkt er dus op dat daarmee de aankondiging van zijn samenwerking met Youtube wordt bedoeld, maar dat is natuurlijk niet zeker.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders