Nieuws

Gerucht: Prime Icon Moments in FIFA 20

13 februari 2020, 12:11

Het gerucht gaat dat de FIFA 20 Prime Icon Moments vrijdag tijdens de Winter Refresh verschijnen. De eerste dynamische afbeeldingen doen intussen al de ronde.

Het lijkt erop dat alle Prime Icon Moments van FIFA 20 woensdag al gelekt zijn. Een FIFA-community member plaatste de dynamische afbeeldingen van alle Prime Icons op het internet. Dit betekent dat waarschijnlijk alle FIFA 20 Prime Icons tijdens Winter Refresh een Moments-versie krijgen.

Embedded content: https://twitter.com/FUTJack__/status/1227373193394098178?s=20

Prime Icon Moments

De Prime Icon Moments hebben een dynamische afbeelding van een speciale periode uit de carrière van een speler. De details van die periode staan in de bio van de kaarten. De Moments zijn natuurlijk (met +1) ook weer iets beter dan de standaard Prime Icons.

De kaarten werden voor het eerst geïntroduceerd in FIFA 19. Toen ontvingen er maar een klein aantal Prime Icons een Moments-versie en besloot EA Sports ook om géén SBC's op te zetten voor top-tier kaarten zoals Eusebio, Pelé en Gullit.

In FIFA 20 ontbreken die (Moments) Icons SBC's tot nu toe ook. Als we inderdaad tijdens de Winter Refresh de eerste Prime Icon Moments van 2020 krijgen is het interessant om te zien hoe EA de release aanpakt. De kans is groot dat de Moments voor veel spelers onbetaalbaar zijn en daarom waarschijnlijk de Icon Swaps gaan domineren.

Winter Refresh

De FIFA 20 Winter Refresh is een FUT update waarin de spelers die de eerste seizoenshelft het best gepresteerd hebben een (kleine) upgrade krijgen op hun gouden basiskaarten. Een goed voorbeeld hiervan is Erling Haaland (BVB), hij ontvangt waarschijnlijk een upgrade op zijn stats.

Het wordt verwacht dat Winter Refresh vrijdag 14 februari begint. Dit is echter nog niet officieel bevestigd door EA Sports.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: