Nieuws

Goudhout wint Hearthstone Topdesk Nationals

27 september 2020, 19:52

In de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn heeft Goudhout de Hearthstone Topdesk Nationals gewonnen. Hiermee wint hij een geldprijs van 200 euro en een toegangsbewijs voor de Hearthstone Masters Tour Madrid.

In het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn gingen afgelopen zondag zestien spelers de strijd aan om het felbegeerde Masters Tour ticket naar huis te nemen. Twaalf Nederlanders en vier Belgen probeerden daar om door de groepsfase heen te komen en vervolgens de top 8 door te komen.

TheFlash, Maxvdp, Thahihi, Goudhout, Insania, Develline, SaucisseSwan en Floki waren uiteindelijk de gelukkigen die zich in de kwartfinales wisten te plaatsen. Dreadhead, de winnaar van de vorige Hearthstone Nationals, greep helaas net naast de kwartfinaleplek ondanks een fenomenale score van 2-1.

Na de kwartfinales waren er nog twee Belgen en twee Nederlanders over. TheFlash, Thahihi, Goudhout en SaucisseSwan wisten zich in de top 4 te plaatsen. Hier versloeg TheFlash Thahihi met 3-1 terwijl Goudhout SaucisseSwan met 3-2 versloeg, waardoor de finale een duel tussen Nederland en België werd.

In de finale wist de agressieve line-up van TheFlash geen voet aan de grond te krijgen tegen de langzamere line-up van Goudhout. In een overdonderende 3-0 overwinning wist de voormalig Divided Gaming-speler de overwinning te grijpen, en daarmee de hoofdprijs van €200 en het ticket voor de Hearthstone Masters Tour Madrid.