Nieuws

Grote namen in NBA 2K Players Tournament

7 april 2020, 09:47

In het NBA 2K Players Tournament nemen zestien NBA-profs het tegen elkaar op in NBA de basketbal-game 2K20. De uiteindelijke winnaar mag bepalen naar welk goed doel een donatie van 100.000 dollar gaat. De eerste ronde is inmiddels gespeeld en het toernooi wordt donderdag hervat met de kwartfinales, waarna op zaterdag zowel de halve finales als de finale gespeeld worden.

Game-ontwikkelaar 2K organiseert, samen met de NBA en de spelers-associatie van de Amerikaanse basketbalbond (NBPA), het NBA 2K Players Tournament. Hierin nemen zestien NBA profs, waaronder grote namen als Kevin Durant en Andre Drummond, het op de Xbox tegen elkaar op in het spel NBA 2K20.

De eerste ronde van het toernooi werd afgelopen weekend afgewerkt en inmiddels hebben acht spelers zich geplaatst voor de kwartfinales die donderdag worden gespeeld. De vier spelers die donderdag wederom weten te winnen plaatsen zich voor de halve en hele finale die op zaterdag worden gespeeld. De uiteindelijk winnaar mag bepalen waar de donatie van 100.000 dollar, vanuit 2K, de NBA en de NBPA, naar toe gaat.  

Embedded content: https://twitter.com/NBA/status/1246996171220029441?s=20

Live

Het toernooi wordt in Amerika live op TV uitgezonden door ESPN en ESPN2 en is online te volgen op onder andere de Twitch en Youtube kanalen van 2K en de NBA.