Nieuws

Guilty Gear Strive komt pas in 2021 door coronavirus

17 mei 2020, 17:39

Guilty Gear Strive is uitgesteld naar 2021 vanwege het coronavirus, dat laat de ontwikkelaar van de game Arc System Works weten op Twitter. Het nieuwste deel in de Guilty Gear serie zou oorspronkelijk later dit jaar uitkomen, maar de release date is door de globale pandemie doorgeschoven naar 2021.

Guilty Gear is een van de oudste Fighting Game series die nog steeds sterk bezig is. De serie is het meest herkenbare werk van Arc System Works, ontwikkelaar van onder andere de Blazblue games en Dragon Ball FighterZ. Het nieuwste project van de Japanse ontwikkelaar moet door het coronavirus uitgesteld worden.

Embedded content: https://twitter.com/ArcSystemWorksU/status/1261129173575352323?s=20

Veel spelers kijken uit naar de nieuwe Guilty Gear game. De laatste game in de serie was Guilty Gear Xrd: Revelator uit 2015. In die tijd heeft de ontwikkelaar veel games uitgebracht, waardoor iedereen wil zien hoe ze met de nieuwe kennis en technieken een nieuwe Guilty Gear game gaan maken. De trailers van de game zijn erg goed ontvangen, maar fans moeten nog even wachten op de release van de game.