Nieuws

H20 esports heeft benodigde financiering esports-stadion rond

H20 esports heeft benodigde financiering esports-stadion rond

Esportsproject H20 heeft de financiering rond voor een esports-stadion. Vandaag onthulde het bedrijf dat ze een samenwerking aangaan met Frits Dix, een ondernemer uit Purmerend. Dankzij die samenwerking heeft H20 genoeg geld om de plannen te verwezenlijken.

De plannen van H20 gaan echt uitkomen. De organisatie kondigde vandaag aan dat ze gaan samenwerken met Frits Dix. Door die samenwerking is er genoeg geld om de plannen van H20 te realiseren. 

In een verklaring geeft Dix aan dat hij meteen geïnteresseerd was toen hij werd benaderd voor het project. "Toen ik de plannen hoorde was het voor mij duidelijk dat dit niet alleen een markt is die sterk groeit, maar dat H20 ook grote kansen biedt voor jonge mensen in en rond Purmerend en Waterland, wat ik ook erg belangrijk vind."

Met de komst van Dix als investeerder zal H20 zich kunnen richten op de toekomst, zegt Matthijs Vink, oprichter van H20. "Met de investering van Frits is de financiering van het esports-stadion nu rond. In fase twee van ons businessplan gaan we de campus de komende maanden aanpakken. De focus ligt nu eerst op het opstarten van de esports activiteiten."

Ondertussen is de sporthal waarin H20 zijn plannen voor een esports-stadion gaat realiseren, gesloopt. De verbouwing zal spoedig van start gaan. 

H20 is een project dat een esports-opleiding in Nederland wil opzetten, waarbij studenten kunnen leren gamen, en waarbij de organisatie deze studenten helpt om de kwaliteiten die gamen ze biedt om te zetten in vaardigheden die ze in het dagelijks leven kunnen gebruiken.