Nieuws

Dr Disrespect hint tijdens stream naar Halo Infinite Battle Royale

Dr Disrespect hint tijdens stream naar Halo Infinite Battle Royale

Dr Disrespect was gisteren samen met TimTheTatMan en ZLander live te zien op het Twitch-kanaal van ZLander. Tijdens de stream claimde Doc informatie te hebben over een Battle Royale modus in Halo Infinite.

Het begon allemaal toen de streamers de nieuwe Halo game bespraken en Dr Disrespect vertelde zin te hebben in een nieuwe Battle Royale game. Tim en ZLander begonnen te lachen, omdat er nog niks bekend is over een Battle Royale gamemode in Infinite. Hierdoor vond Doc het noodzaak om zich nader te verklaren.

“Van wat ik heb meegekregen, wordt het een Battle Royale modus het met 300 spelers en power wapens verdeeld over de map. De map is ontworpen rond deze power wapens en locaties", aldus Dr Disrespect. Hij vervolgde dat het allemaal inside information was en dat het spel super goed geoptimaliseerd wordt en goed gaat aanvoelen tijdens het spelen.

Of de informatie betrouwbaar is, is moeilijk te zeggen. De Doc maakt graag grappen en omdat de Battle Royale in Halo Infinite een van de grootste geruchten is op dit moment geeft dat de mogelijkheid om een grote groep fans voor de gek te houden. Daarentegen werkt Dr Disrespect aan het uitbrengen van een eigen Battle Royale game, wat hem ongetwijfeld connecties oplevert binnen de branche.

Halo Infinite battle royale

Of de nieuwe Halo game een Battle Royale modus krijgt is momenteel een van de grootste mysteries in de gameindustrie. Veel fans en content creators lijken in ieder geval te hopen op zo een modus in Halo Infinite.

Embedded content: https://twitter.com/CouRageJD/status/1368651303593779201

Er is vanuit 343 industries nog geen duidelijkheid gekomen, maar er zijn wel enkele indicaties gegeven. Zo zou de uitgebreide customization in Infinite aangeven dat er een Battle Royale modus komt omdat veel BR-games die optie ook bieden. Daarnaast is er een geluidsfragment gelekt dat de woorden ‘Battle Royale’ worden uitgesproken door Chris Scullion, de gebruikelijke stem voor de multiplayer-modi van Halo.

Of er echt een Battle Royale gamemode in de nieuwe Halo game komt is voor de fans nog even afwachten. Het spel komt op 8 december uit voor Xbox Series S/X en PC.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen