Nieuws

Tweede Hearthstone Benelux League aangekondigd

Tweede Hearthstone Benelux League aangekondigd

Maandag 29 november gaat de tweede editie van de Hearthstone Benelux League van start. Iedereen kan zich voor deze competitie inschrijven om te bewijzen dat zij de beste Hearthstone speler van de Benelux zijn.

Format

De Hearthstone Benelux League bestaat uit een Swiss-gedeelte en een Single Elimination-gedeelte. De eerste zes tot acht weken, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, spelen deelnemers steeds één match in het Swiss systeem. Hierna gaan de acht beste spelers door naar het Single Elimination-gedeelte in de laatste week. De competitie wordt gespeeld in het Standard Best of 5 Last Hero Standing format.

Deelname

Meedoen aan de Hearthstone Benelux League kost 10 euro, waarvan de opbrengst volledig naar de prijzenpot gaat. De winnaar van de competitie wint 40% van de prijzenpot, de tweede plaats 30%, de derde plaats 20% en de vierde plaats 10%. Inschrijven kan nog tot en met aanstaande zondag 22:00 via de Matcherino-pagina van de Hearthstone Benelux League. Hearthstone Warlock Questline Header

Tweede editie

Dit is de tweede keer dat de Hearthstone Benelux League plaatsvindt, De eerste editie, die begin dit jaar gehouden werd, werd gewonnen door de Belgische Sloug van Helios Gaming. Zijn team- en landgenoot SaucisseSwan haalde de tweede plaats, terwijl de derde plaats naar de Nederlandse Goudhout ging.

Remco Belonje
Remco BelonjeRedacteurHearthstone-redacteur, zou willen dat zijn reactiesnelheid goed genoeg was voor shooters
Remco BelonjeRemco Belonje