Nieuws

Hearthstone Benelux League gaat maandag 4 januari van start

31 december 2020, 20:13

Aanstaande maandag gaat de eerste editie van de Hearthstone Benelux League van start. In deze zes weken durende competitie kunnen spelers vanuit de hele Benelux strijden om een prijzenpot van ruim 250 euro.

De Hearthstone Benelux League, waar inmiddels vijfentwintig spelers zich voor ingeschreven hebben, bestaat uit een Swiss-gedeelte en een Single Elimination-gedeelte. De eerste vijf weken wordt via het Zwitsers systeem tegen elkaar gespeeld, waarna de acht beste spelers doorgaan naar het Single Elimination-gedeelte in de laatste week.

De competitie wordt gespeeld in het Best of 5 Last Hero Standing format, wat inhoudt dat spelers elke week vier decks mee moeten nemen. Van deze decks wordt er één geband door de tegenstander. Vervolgens kies je een deck, waarmee je moet spelen totdat deze door de tegenstander verslagen wordt, waarna je met een ander deck moet spelen. Als alle drie je decks verslagen zijn heb je verloren.

Meedoen aan de Hearthstone Benelux League kost 5 euro, waarvan de opbrengst volledig naar de prijzenpot gaat. De winnaar van de competitie wint 40% van de prijzenpot, de tweede plaats 30%, de derde plaats 20% en de vierde plaats 10%. Inschrijven kan nog tot en met aanstaande zondag 22:00 via de Matcherino-pagina van de Hearthstone Benelux League.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: