Nieuws

Hearthstone Benelux: november was transfermaand

2 december 2020, 08:08

De afgelopen maand zijn er een hoop Hearthstone-spelers uit de Benelux overgestapt van team, uit hun team gestapt of bij een team gegaan. Welke transfers zijn dit allemaal? Wij hebben ze voor je op een rijtje gegaan

Obsidian Thieves

Eén van de teams die het drukst bezig geweest is in november is het Belgische team Obsidian Thieves. Het team, dat al bestond uit de spelers Martooka, Summerbeats, Aikoio, Ruttie en Ratje2000, heeft er maar liefst vier nieuwe spelers bij. De oud-Corax Gaming-speler JTBrinkers en nieuwkomers sai01 en YoungxGrif komen het team versterken, alsmede de Belgische Wizzkid. Hij en Floki verlieten de afgelopen maand hun team IceWolves Esports.

Obsidian Thieves Logo

BabyBear en WiRer

Twee Benelux-spelers die allebei regelmatig aan Masters Tours meedoen hebben ook nieuwe teams gevonden. De Belgische BabyBear voegt zich, net als onder andere haar goede vriend SMOrc en Hearthstone Grandmaster Rami94, bij het Amerikaanse team ATKMode. De Luxemburgse wiRer gaat het Franse MAX Team versterken.

Embedded content: https://twitter.com/MAXTeamHS/status/1330103915728269317

Gaming Alliance

Begin deze maand kondigde Gaming Alliance aan dat zij naar Hearthstone-spelers zochten. Hierdoor hebben maar liefst vijf nieuwe spelers zich bij dit team gevoegd: Eirreb, Heerpeer, Poroleader, Yu-Gi-Oh!-veteraan JaouadR en parttime caster SneakySquid. Deze uitbreiding heeft gelijk resultaat geleverd, aangezien JaouadR zich heeft weten te plaatsen voor de finales van de Hearthstone TOPDesk Nationals op 12 december.

Embedded content: https://twitter.com/GamingAllies/status/1323903046670340097