Nieuws

Alles over Hearthstone Masters Summer Championship 2022

Alles over Hearthstone Masters Summer Championship 2022

Het Hearthstone Masters Summer Championship 2022 vindt dit weekend plaats. Hierin spelen de zestien beste spelers van de afgelopen drie Masters Tours om een prijzenpot van 50.000 dollar en een kwalificatieplaats voor het wereldkampioenschap later dit jaar.

Hoe te bekijken

Het toernooi vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni. De uitzending begint elke dag om negen uur ‘s ochtends Nederlandse tijd. Het toernooi wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van Hearthstone. Het toernooi wordt in het Engels gepresenteerd door Jia, Darroch, Sottle, Raven, TJ Sanders en Lorinda. Voor kijkers die hun YouTube-account met hun BattleNet-account verbonden hebben zijn er twee Hearthstone: Voyage to the Sunken City pakjes te verdienen, elk voor twee uur kijken. Dit hoeft niet achter elkaar te zijn, maar mag over het weekend verspreid.

Structuur

Het Hearthstone Masters Summer Championship 2022 wordt gespeeld in het Conquest Best of Five-format. Het toernooi begint met vier groepen, maar er zal uiteindelijk maar één winnaar overblijven. De winnaar van het Hearthstone Masters Summer Championship 2022 wint 50.000 dollar en kwalificeert zich voor het het Hearthstone World Championship. In verband met bestaande bugs zijn de spelers niet toegestaan om de kaarten Snapdragon en Bioluminescence in hun decks te stoppen.

Hearthstone Masters Summer championship 2022 groups

Remco Belonje
Remco BelonjeRedacteurHearthstone-redacteur, zou willen dat zijn reactiesnelheid goed genoeg was voor shooters
Remco BelonjeRemco Belonje