Nieuws

Fortnite V12.20 patch notes, helikopters en meer

17 maart 2020, 13:44

Er is een nieuwe Fortnite update uitgebracht met een aantal nieuwe toevoegingen. Epic Games introduceert in deze patch helikopters, veranderingen aan de map en een handige nieuwe functie.

Naast de boot en de Launch Pad is er nu een nieuw verplaatsingsmiddel toegevoegd in de reguliere game modes. Het gaat om een helikopter waarin vijf spelers passen. Een bestuurder en vier anderen die vanuit de zijkanten kunnen schieten. In tegenstelling tot het vliegtuig van een paar seizoenen terug beschikt deze helikopter niet over enige vorm van wapens. Daarnaast val je te pletter als de helikopter kapot gaat of als je eruit wil springen op een grote hoogte. Bij het vliegtuig was de speler toen in staat om zijn of haar glider uit te gooien. De helikopter is daarmee minder krachtig.

Map veranderingen

Het booreiland in de map lekt nu olie en is uit elkaar gescheurd. Verder is er in Pleasant Park een helikopterplatform onder het voetbalveld zichtbaar.

Booreiland in twee Fortnite

voetbalveld pleasent park

Handige nieuwe functie

De update van vandaag heeft een handige nieuwe functie met zich meegebracht. Het gaat om een aantal vooraf gedefinieerde outfits. Dit houd in dat je verschillende uitrustingen kunt samenstellen en op kan slaan en ze op elk gewenst moment kan aanzetten zonder dat je alles opnieuw moet veranderen. Spelers kunnen maximaal tien favoriete outfits op slaan.

loadouts Fortnite

Toekomstige skins en bundels

Zoals met elke update zijn er deze keer ook weer een aantal nieuwe dingen gelekt. Het gaat om 2 nieuwe bundels en een aantal nieuwe skins met bijbehorende spullen.

Fortnite v12.20 skins

Deel: