Nieuws

Hyperstorm breidt Hearthstone-team uit

24 april 2021, 14:23

De Belgische esports-organisatie Hyperstorm breidt flink uit op het gebied van Hearthstone. Ze breiden hun Hearthstone-team uit van twee naar zes spelers, en zijn van plan om in de nabije toekomst meerdere toernooien te organiseren.

Team

Met de nieuwe uitbreiding van hun Hearthstone-team probeert Hyperstorm een prominente rol te pakken op de toernooien binnen en buiten de Benelux. Naast MJTeller en VanceRentis, wie al bij Hyperstorm speelden, komen er nu nog vier spelers het team versterken. Ti5o, Armel, FraggyMaggy en Sjahoesjo zijn toegetreden tot de gelederen. Hyperstorm heeft ook Summerbeats, speler en manager bij Obsidian Thieves, weten aan te trekken om als effectief manager te fungeren.

Tot zo ver heeft de nieuwe opstelling van Hyperstorm ze geen windeieren gelegd. In hun eerste optreden als team, in de DivILH Team League, wisten zij het Amerikaanse Amber Flight Gaming met 3-2 te verslaan. Na een 1-2 achterstand kwam Hyperstorm sterk terug en konden zij de overwinning pakken in de eerste ronde van deze internationale competitie. Hyperstorm is ook van plan om deel te nemen aan de Hearthstone Benelux Team League die op 3 mei begint.

Toernooien

Ook op organisatorisch niveau heeft Hyperstorm Hearthstone teruggevonden. In samenwerking met Kayzr organiseerden zij op 10 april een best-of-three Conquest toernooi. Dit toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Martinino van Glorious Gaming, wie in de finale pandi2 met 2-1 wist te verslaan. In samenwerking met Kayzr en Summerbeats is Hyperstorm van plan om vaker Hearthstone toernooien te organiseren.