Nieuws

iStudying en Mr.R missen beide top 64 Super Smash Bros Ultimate op Super Smash Con

11 augustus 2019, 17:35

Geen van de Nederlandse spelers die aanwezig waren op Super Smash Con in Amerika haalden de top 64 van het Super Smash Bros Ultimate toernooi. iStudying, Patrino en Mr.R lagen er helaas al vroeg uit, en dat terwijl Mr.R op EVO nog 13e werd.

Super Smash Con is de grootste Smash bijeenkomst van de wereld, met toernooien van letterlijk elke Smash game. Het aantal deelnemers was dan ook aanzienlijk, met meer dan 2800 inschrijvingen voor alleen al het Super Smash Bros Ultimate toernooi. Dit is zo'n 700 minder dan EVO 2019, maar desondanks is het een van de grootste Smash toernooien ooit. Er waren veel spelers uit verschillende landen aanwezig, waaronder ook een paar uit Nederland. 

iStudying en Mr.R kwamen beide van een indrukwekkende EVO prestatie af. iStudying werd daar 49e en Mr.R werd zelfs 13e. Hoewel dat indrukwekkende resultaten zijn, werden ze beide op een kleiner toernooi toch 97e.

Patrino was de andere aanwezige Nederlandse speler. De Fox main besteed veel van zijn tijd in Amerika aan het bezoeken van lokale toernooien en wil daar zijn slag slaan. Op een groter toernooi kwam het er bij hem niet helemaal uit en eindigde hij op een 193e plek.

Hoewel de Nederlanders minder goed hebben gepresteerd dan op EVO, hebben sommige het nog wel relatief ver geschopt. 97e van de 2800 is nog steeds een heel goed resultaat en het laat zien dat de Nederlanders ook aan de andere kant van de wereld goed kunnen presteren.

Deel: