Nieuws

iStudying wint Smash Bros toernooi Metamorph 3.0

15 december 2019, 12:38

De Nederlandse iStudying blijft lekker op dreef en heeft gisteren Metamorph 3.0 gewonnen. Het toernooi in Groningen trok diverse topspelers zoals Antireflex, Loading en BeJay. Toch wist iStudying boven iedereen uit te komen en te winnen. Het team van de Groningers Silvermirage, TSpoon en Nico wist zich als derde team te kwalificeren voor de Super Smash Bros Ultimate European Team Cup.

iStudying mag dan misschien al lang mee gaan, maar toch kan hij nog steeds de nieuwe spelers laten zien wat hij kan. Recentelijk is iStudying enorm op dreef en plaatst hij zich goed voor veel grote toernooien. Hij won het Super Smash Bros Ultimate toernooi op Dutch Comic Con, werd vijfde op Lightning: Volume 3 en weet bijna elke local waar hij naar toe gaat te winnen. Tijdens Metamorph 3.0 versloeg hij BeJay één keer en Antireflex zelfs twee keer. Op Lightning: Volume 3 verloor iStudying nog van Antireflex, maar nu wist hij twee keer van hem te winnen. 

De kwalificatieronde werd gewonnen door het Groningse team Gin no Saji + Nico, bestaande uit Silvermirage, TSpoon en natuurlijk Nico. Drie van de acht kwalificatierondes zijn nu gespeeld, en er zijn al een paar hele sterke teams uit gekomen. Nu komt Gin no Saji ook op de lijst voor de uiteindelijke finale, die ergens in 2020 gespeeld wordt.

iStudying heeft een sterke serie aan resultaten weten te boeken de afgelopen maanden. Met nog een sterke winst erbij zorgt het ervoor dat iStudying een sterke kandidaat voor de Power Ranking blijft. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: