Nieuws

Invictus Gaming ontkent transfer geruchten TheShy

25 november 2019, 15:45

Sinds de transferperiode in League of Legends is geopend barst het van de geruchten dat Invictus Gaming toplaner TheShy de Chinese organisatie zal verlaten. Zijn contract loopt echter tot november 2021 en Invictus Gaming is het rumoer nu zat.

Er gingen meerdere geruchten over het nieuwe team van TheShy, die met Invictus Gaming in 2018 Worlds won. Ondanks dat zijn contract pas volgend seizoen afloopt, lagen er volgens journalisten meerdere kapers op de kust. Zo zou SKT interesse getoond hebben om TheShy in te lijven als nieuwe toplaner voor het Koreaanse team.

Aanklachten

De organisatie neemt de geruchten echter erg serieus en kwam met een officieel statement. Hierin vermeldt Invictus Gaming dat de geruchten allemaal onwaar zijn en deze de reputatie van TheShy in een negatieve manier beïnvloeden. Ook wordt gesteld dat er aanklachten ingediend worden tegen eenieder die TheShy persoonlijk aanvalen en/of geruchten over hem verspreiden.

Tot slot voegt de organisatie ook nog toe dat al het officiële nieuws via het team wordt gecommuniceerd en op geen enkele andere manier. Bovendien heeft TheShy zelf aangegeven dat hij niet van plan is om Invictus Gaming te verlaten, gezien de goede verhouding met zijn teamgenoten.