Nieuws

Is Dennis Verhoeven de nieuwe FIFA-speler van PSV Esports?

1 september 2020, 11:00

PSV Esports heeft via Instagram een teaser geplaatst over hun nieuwste aanwinst. De FIFA-speler is niet direct onthuld, maar de vermoedens dat het om Dennis Verhoven gaat zijn sterk aanwezig.

Nu het nieuwe seizoen van de eDivisie nadert roeren steeds meer clubs zich op de transfermarkt. PSV heeft momenteel twee FIFA-spelers onder contract, waarvan Ali Riza Aygun vooralsnog de enige is die in de eDivisie uit kan komen. De Eindhovense club nam namelijk kort geleden afscheid van Yusuf Ercan. Het eTalent Manuel Bachoore is namelijk pas 15 en is nog niet speelgerechtigd voor de eDivisie.

PSV zorgde voor opschuddig door op Instagram een foto te plaatsen met Ali Riza, Manuel en een derde persoon die voor een deel door de schaduw wordt bedekt. Door het bijschrift is het duidelijk dat het om de nieuwe FIFA-speler voor PSV Esports gaat, maar verder is er nog niets bekend. Toch kunnen we uit de foto én de reacties aardig wat aanwijzigingen halen.

Kapsel

De foto is de grootste aanwijzing, want ondanks ded schaduw die over de speler heen is gezet kunnen we een kenmerkend kapsel herkennen. Als er er vanuit gaan dat de FIFA-speler al een bekend uit de eDivisie is, zijn er maar weinig spelers die in aanmerking komen door dit typerende kapsel.

Reacties

Daarnaast zien we ook in de reacties dat veel mensen het met ons eens zijn. De naam van Dennis Verhoeven, die vorig seizoen voor VVV Venlo speelde, wordt veelvuldig genoemd. Een enkeling noemt een andere speler, bijvoorbeeld Lev Vinken, maar gezien de grote meerderheid die vermoedt dat het om Dennis gaat, lijk dit een stuk aannemelijker.

Volggedrag

De laatste aanwijziging kunnen we vinden in de accounts die Dennis Verhoeven op Instagram volgt. Natuurlijk is dit niet 100% betrouwbaar en hoeft het niets te betekenen, maar Dennis volgt naast VVV, PSV en PSV Esports geen andere voetbalclubs die actief zijn in de eDivisie. Een opmerkelijke keuze als hij níet de nieuwe speler van PSV is, denken wij. PSV Esports volgt Dennis zelf nog niet.