Nieuws

Is dit de Call of Duty Cold War Warzone map?

15 oktober 2020, 13:01

Heeft Activision de eerste beelden van de nieuwe Call of Duty Cold War Warzone Map laten zien? Dit is een vraag die veelvuldig binnen de Call of Duty-community gesteld wordt. De uitgever van Call of Duty deelde op 14 oktober de trailer van de nieuwe gamemode Fireteam Dirty Bomb. Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat we deze map binnen Cold War Warzone gaan terugzien.

Fireteam: Dirty Bomb is een gloednieuwe gamemode die binnen Call of Duty: Black Ops Cold War te spelen is. In deze gamemode worden 40 spelers verdeeld over 10 teams. In Fireteam: Dirty Bomb moeten spelers uranium opsporen en dit storten in de 'dirty bombs'. Hierna kunnen de spelers deze dirty bombs laten ontploffen. De omgeving zal vervolgens vergiftigd raken.

Embedded content: https://twitter.com/TheXclusiveAce/status/1316425001264848897?s=20

Wat de gamemode in opspraak heeft doen raken, is het feit dat de spelers bij aanvang met een parachute de map invliegen. Daarnaast is de map, en haar omgeving, geschikt voor voertuigen. In de trailer zien we dan ook verschillende voertuigen voorbijkomen. Deze motoren en auto's, waar wapens op bevestigd zijn, zouden ook onderdeel van Warzone kunnen zijn. Op dit moment heeft het er alle schijn van dat de map uit de trailer onderdeel wordt van de Cold War Warzone Map. Fireteam: Dirty Bomb is tijdens het tweede Cold War Beta weekend te spelen.

Het gebruiken van Multiplayer Maps voor de Warzone-gamemode zagen we al eerder binnen Modern Warfare gebeuren. De Ground War map Karst River Quarry werd immers onderdeel van Warzone. Het lijkt dan ook aannemelijk dat Activision en Treyarch dit jaar hetzelfde doen. In de trailer hieronder kun je de eerste beelden bekijken.

Cold War Warzone is onderdeel van Call of Duty: Black Ops Cold War. Warzone krijgt een nieuwe map, geniet van Call of Duty cross-play en krijgt een gedeeld Battle Pass-systeem met Call of Duty Cold War Multiplayer en Call of Duty Cold War Zombies. De release van Black Ops Cold War is op 13 november.