Nieuws

Is dit de map van Fortnite Chapter 2 Season 3?

11 juni 2020, 10:32

Veel Fortnite-spelers verwachten dat door het aankomende event 'The Device' de Fortnite-map komend seizoen overspoeld zal worden. Er zijn inmiddels meerdere aanwijzing in die richting voor het aankomende Fortnite-seizoen. Daar komt nu een potentieel gelekte afbeelding van een overspoeld Athena bij, al is niet iedereen overtuigd van de echtheid ervan.

Eerdere gelekte of door datamining gevonden afbeeldingen met betrekking tot het nieuwe Fortnite-seizoen bevestigen de verwachting van een complete overspoeling van het eiland Athena. Zelfs het gelekte Season 3-icoon in de PlayStation store lijkt in die richting te wijzen. Vandaag is daarop aansluitend een potentieel gelekte afbeelding naar buiten gekomen van hoe het speelveld van Fortnite er na de overstroming uit zal zien, al is verre van iedereen overtuigd van de echtheid ervan.

De afbeelding werd geplaatst op de Fortnite Subreddit, maar zoals je aan de titel kunt zien hebben spelers hun twijfels erover. De plaatser ervan zegt zelf al dat hij niet denkt dat de afbeelding echt is:"Jongens, dit is NIET de s3 map. Er wordt op Twitter gezegd van wel, maar nee. Het niveau van het water klopt voor geen meter. 100% nep." In de reacties zijn veel mensen het met met hem eens: "Ik bedoel, het lijkt alsof iemand gewoon blauwe verf over de map gegooid heeft lol."

De verontwaardiging is te begrijpen, wanneer je goed naar de afbeelding kijkt vallen er meteen een aantal onlogische elementen op. Zo zijn er bergtoppen te zien, wat logisch is want dat zijn vanzelf de hoogste punten van het eiland die bij een overstroming boven water blijven. Niet veel verderop zien we echter ook het strand van Sweaty Sands, waarvan je juist zou verwachten dat het als eerste onder water zou staan als het zeeniveau stijgt. Alleen al daarom kun je ervan uitgaan dat de afbeelding waarschijnlijk niet echt is.