Nieuws

Japanse Super Smash Bros Ultimate advertentie onthult releasedatum DLC personage Banjo-Kazooie

2 september 2019, 12:14

Een Japanse advertentie voor Super Smash Bros Ultimate heeft meer informatie gegeven over de releasedatum van het derde DLC-personage, Banjo-Kazooie. De advertentieperiode loopt van 5 augustus tot 15 september. De vorige keer dat een dergelijke advertentie verscheen voor een DLC-personage van Smash kwam het personage in de advertentieperiode uit. Nu speculeren fans dat Banjo-Kazooie in de periode van de advertentie uitkomt.

Banjo-Kazooie is het derde DLC-personage voor Super Smash Bros Ultimate. Het duo zou in de herfst van 2019 verschijnen en beschikbaar zijn om te downloaden. Er is nog geen exacte datum uitgegeven door Nintendo, maar er is nu een advertentie verschenen in Japan die daar meer informatie over geeft. De advertentie laat Nintendo releases zien van de komende maand, waaronder de nieuwe Smash Ultimate DLC. 

Embedded content: https://twitter.com/PushDustIn/status/1168350463877509120?s=20

De reden waarom fans zoveel waarde hechten aan deze advertentie is omdat dit niet de eerste keer is dat er zo'n dergelijke advertentie met Smash Ultimate DLC verschijnt. Voor de release van The Hero verscheen er ook een advertentie met informatie over wie hij was en zijn prijs. Deze advertentie liep tot 4 augustus, terwijl The Hero uitkwam op 30 juli. Spelers denken nu dat hetzelfde gaat gebeuren met Banjo-Kazooie en dat het duo dus rond 15 september zal verschijnen.

Embedded content: https://twitter.com/PushDustIn/status/1153951991703494656?s=20

Er komt steeds meer informatie boven water over de Super Smash Bros Ultimate DLC. Eerst wordt het vierde DLC personage gelekt en daarna verschijnt er een advertentie van Banjo-Kazooie in Japan met een mogelijke releasedatum. Nintendo heeft nog niets laten weten, maar als we een herhaling krijgen van de advertentie van The Hero krijgen we binnenkort meer informatie over de beer en de vogel.