Nieuws

Jeff Kaplan over Overwatch 2: "We overwegen een pingsysteem"

7 november 2019, 16:42

Tijdens Blizzcon schoof videogame-ontwikkelaar en vice president van Blizzard Jeff Kaplan aan bij Overwatch-streamer Sam ‘Samito’ Dawahare. Een van de vragen die Samito aan Kaplan stelde was of Overwatch 2 een pingsysteem zou hebben zoals Apex Legends. Volgens Kaplan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Kaplan gaf aan dat de User Interface Designer van Overwatch 2 Junho Kim hem recent eenzelfde idee liet zien. Met name het succes uit Apex Legends, waar het markeersysteem enorm veel waarde toevoegt, zouden een motivatie kunnen zijn om een dergelijk systeem voor Overwatch 2 te ontwikkelen. Jeff Kaplan geeft aan dat ze intern met verschillende pingsystemen gaan experimenteren. Een pingsysteem laat spelers vijanden en locaties markeren, waardoor teamgenoten snel en zonder verbale communicatie informatie kunnen uitwisselen.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: