Nieuws

Join de Valorant Benelux Discord

Join de Valorant Benelux Discord

De nieuwste shooter van Riot Games gaat op 7 april in closed beta, en daarom vonden wij het bij Esports Club hoog tijd om een Discord-server op te zetten voor de Benelux. Hier vind je informatie over het verkrijgen van toegang tot de beta, kun je met elkaar een team starten en zowel casual als competitief een potje spelen. Hieronder lees je hoe je in de Valorant Benelux Discord-server komt.

Op de Valorant Benelux Discord vind je verschillende kanalen terug die gericht zijn op specifieke agenten, of groepen. Ook hebben we een beta-lounge en informatie-kanaal waarin je meer te weten kunt komen over het vekrijgen van toegang tot de beta van het spel. Verder is onze Discord gelinkt met onze website, waardoor je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom Valorant.

Sluit je dus nu aan op de Valorant Benelux Discord.

Over Discord

Discord is een programma dat je het beste kunt vergelijken als een mix tussen Skype, Slack en de traditionele voice-chat programma's zoals Teamspeak, Ventrilo en Mumble. Het is onder andere geschikt is voor audio- en video-gesprekken. Het programma is daarnaast gericht op gamers, maar ook veel bedrijven en professionele instanties hebben een eigen Discord-server.

Stap 1: Maak een Discord-account aan
Een account aanmaken bij Discord is heel gemakkelijk en snel.

Stap 2: Download Discord
Download Discord op je PC of laptop en installeer het. Daarna kun je inloggen met het account dat je net heb gemaakt.

Stap 3: Sluit je aan op de Valorant Benelux Discord-server

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld