Nieuws

Juventus, Bayern Munchen en acht andere clubs spelen PES eFootball.Pro league in 2020

10 december 2019, 14:17

Konami heeft gisteren de tien voetbalclubs bekendgemaakt die in 2019/2020 deel gaan nemen in de Personal Evolution Soccer eFootball-league. Onderdeel van deze league zijn eFootball.Pro, eFootball.Open en het nieuwe eFootball Season Program.

De eFootball League is de internationale PES esportscompetitie tussen tien professionele voetbalclubs. Iedere club neemt deel aan de league met een team bestaand uit drie PES-spelers. De wedstrijden worden 3 vs 3 co-op gespeeld en iedere club speelt gedurende het seizoen, de Regular League, één match (bestaande uit twee wedstrijden) tegen elke andere club. Een overwinning geeft drie punten en een gelijkspel geeft één punt.

Na de Regular League gaan de zes beste teams door naar de knock-outfase in mei 2020. Er is nog niet bekend gemaakt of er op de PS4 of Xbox gespeeld gaat worden. Het zou goed kunnen dat er net zoals in de eDivisie één match op de PS4 en één op de Xbox gespeeld gaat worden. De deelnemende teams zijn FC Barcelona, Manchester United, Juventus, Arsenal, FC Bayern Munchen, FC Schalke04, FC Nantes, Celtic FC, Boavista FC en AS Monaco.

Embedded content: https://twitter.com/officialpes/status/1203977748756279297?s=20

De eFootball.Open

Het eFootball.Open toernooi is een toernooi waaraan alle PES-spelers deel kunnen nemen. Elke speler kiest in de Matchday-modus één van de tien professionele club die deelnemen aan de eFootball.Pro league. voor de rest van het toernooi speel je met deze club.

De eFootball.Open zal verdeeld worden over drie niveaus: Basic, Intermediate en Expert. Spelers worden op een niveau ingedeeld naar aanleding van hun rating in Online Divisions. Spelers die op het Expert niveau spelen kunnen doorstromen naar regionale finales en uiteindelijk de wereldkampioenschappen. Hier hebben ze de kans om prijzengeld te winnen of om door een club gescout te worden.

Embedded content: https://twitter.com/officialpes/status/1204008046982250497?s=20

Het eFootball Season Program

Het eFootball Season Program geeft spelers de kans om verschillende prijzen te winnen zoals myClubcoins en gouden en zwarte Ball Agents. De punten die je tijdens Matchday verdient zijn hierbij belangrijk. Ook kun je in een loterij clubspecifieke prijzen winnen van het team dat je in de eFootball.Open hebt gekozen.

Zaterdag 14 december wordt de eerste wedstrijd in de eFootball.Pro league gespeeld. FC Nantes treedt om 13:10 aan tegen Boavista FC. De laatste wedstrijd van de dag is FC Barcelona tegen Juventus om 16:15. De eFootball.Pro league wordt tot april elke zaterdag gespeeld.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: